Jobba hos oss

Vi söker kvalificerad personal till sommarsäsongen 2022. 

Vi söker fler medarbetare till vår förträffliga personalstyrka, såväl inom kök som servis. Vi söker framförallt personal till hela sommaräsongen (juni-augusti), delar av säsongen men också för enstaka inhopp vid festvåningsverksamhet. Vi vill att du har utbildning alternativ motsvarande erfarenhet, för att arbeta i servisen måste du dessutom vara minst 21 år gammal.

Hos oss är det viktigt att både gäster och personal trivs. För oss är flexibilitet och lyhördhet viktigt i alla möten. Tillsammans skapar vi upplevelser och goda minnen. Lojala gäster är det bästa betyget för oss och personalen ser vi som de bästa ambassadörerna för vår verksamhet  - men också för Ronneby som besöksmål. Egenskaper som vi uppskattar hos vår personal humor, lättsamhet och laganda, i kombination med ansvar och seriositet inför arbetet.

Arbetstid: Veckor, helger och kvällar enligt schema. Vi har kollektivavtal genom Visita. 

Skicka din ansökan till: info@oscar-co.se. Senast den 4/3 vill vi ha din ansökan. 

Villa Vassen är en havsnära restaurang i Ekenäs, 5 km från Ronnebys stadskärna. Restaurangen serverar mycket fiskrätter och grönt men har också köttalternativ. Vi har dessutom fikabröd, smörgåsar, sallader och en glasskiosk. Inne finns ca 80 platser, fördelade på två plan, uteserveringen rymmer ca 80 gäster. Försäsongen börjar i samband med påsk, sommarsäsongen startar i midsommarveckan och sträcker sig till skolstart i mitten av augusti. Eftersäsongen sträcker sig till slutet av oktober, i år planerar vi att under december månad ha julbord/julmiddag.

Villa Vassen drivs av litet familjeföretag. Förutom Villa Vassen har vi också en verksamhet inne i Ronnebys stadskärna: Oscar & Co - delikatessbutik med servering.